Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
planterar lökar i regnet


Hemfallen


Jag är hemfallen
åt drömmarna om våren
och har grävt gropar
där jag bäddar för livet
det lilla ömtåliga




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-11-04 12:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En av dina bästa tycker jag :)
2016-11-13

  Anya VIP
Men vilken fin liten sak. Ser framför mig hur du planterar i regnet. Bra att du hann innan snön...för ni har väl också snö?

2016-11-08

  Monika A Mirsch VIP
Mjuk och inspirerande är din tanka! Även jag blir hemfallen.
2016-11-08

    Birgersdotter VIP
Fint
2016-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Bra med planering för framtiden, även om det regnar...
2016-11-06

  Bo Himmelsbåge
Fin o kärleksfull tanka om vårens drömmar...
som Du redan nu sår tankefrön
o lökar för, i Livets mylla...
med Din ömhet o värme
får de god start...
2016-11-05

  Chawa VIP
"...bäddar för livet..."
Så mjukt, innerligt och längtande... Tycker om din fina tanka som rymmer så mycket kärlek och värme!
2016-11-05

  Lars Hedlin
Vackert skapat
2016-11-05

  Ingrid Trolle
Fin poesi
2016-11-05

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fint skrivet.Positivt och bra.
Ha de bra i gråa november. TBG.
2016-11-05

  anits VIP
Så fint skaldat om hösten och dess förberedelser inför våren!
2016-11-05

  Respons VIP
Fint!
2016-11-04

  Linda CH VIP
Innerligt och fint!
2016-11-04

    Dan Myrbeck
Finstämt och varsamt
om när framtiden gror.
2016-11-04

    ej medlem längre
hade faktiskt lite Vårkänslor på förmiddan här i Sunne,men nu känns det att vintern är i antågande.Bra tanka Eva Helene!
2016-11-04

  ULJO
mycket fint
2016-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om en av höstens förberedelser inför den kommande våren!
Då kan man njuta av blommorna.
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP