Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkänsla

Vinterkänsla
Trädtoppar skälver av köld
Som mina fingrar
Stenar huttrar likaväl
Som mina fötter
Vatten forsar under isen
Som min röst i luftröret
Snölaviner faller
Som mitt hjärta
Vinter väntan är oändlig
Liksom min sorg
Solen utanför,
Knackar ivrigt på vårens dörr
Vårtecken är fjärillar
Som jag känner väl.
R.Soffi




Fri vers av Soffi.Karimi
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-05 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soffi.Karimi