Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i morse


Vit gryning


i en vit gryning
med novembersnö möts vi
i en gåtfull stund

morgonen tänds och dagen
vet att du finns så nära




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-06 14:55



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin morgonstund beskriver du här!
2017-01-12

  Lars Hedlin
Oerhört vacker
2016-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar morgonstund...
2016-11-09

  Monika A Mirsch VIP
Du är min tanka -poet i livets växlingar.
2016-11-08

  ULJO
Andäktigt vackert
2016-11-07

    Dan Myrbeck
En bra beskrivet möte!
2016-11-07

  Anya VIP
Fint möte du beskriver. tänker på något himmelskt när jag läser. Jaa novembersnön är uppskattad.
2016-11-07

  Chawa VIP
I stund av enskild stillhet väcker ljuset närhet... Så fridfullt och hjärtevärmande att läsa! Tack!
2016-11-07

  Ingrid Trolle
Mycket vackert i
allhelgonatid och
mörker
2016-11-06

    Birgersdotter VIP
Varm och kärleksfull text!
2016-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din fina text, den slår an en känslomässig sträng i mitt inre!

2016-11-06

  Bo Himmelsbåge
Fint möte i vita gryningen
i Allhelgonatid...
Då ljuset o morgonen
stämmer möte med Dig...
för närhet o frid...

Tack...

2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP