Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll huvet kallt !!


Galen Realitet


Det är ett Vansinne,
det där med Tiden !
VEM kan förklara varför
den går så långsamt !?

Är det så att Världens klockor
synkroniseras alltefter Nånn
Världsmakts menliga Önskemål?

Detta verkar inte klookt, - men
är den enda förklaringen!!!!!!

Jag sover mycket, - men
dygnen är otroligt långa.
Har jag fel -- eller rätt??

Nu, är klockan -20:11. Det
borde vara flera veckor fram
i Tiden, - kanske år, - så
söligt som uren går...........

Har sett hur digitala klockor,
hastigt, ändrar tidpunkt, --
-- både på mentalsjukhus å
härhemma på laptopen. De
döljer Verkligheten för mig !

Är vanskligt å tro på deras Tokstämpel!

Då, får jag kräla, emotionellt, i lågvatten!

Realiteten är galen! Försöker hålla huvet kallt !!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Marianne Räf
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-06 20:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Och jag som tycker att tiden går alldeles för fort...men vi upplever nog tiden olika...
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf