Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”homo homini lupus”


Min älskade


vargar är framme
och jag har inget vapen
ska vi sjunga dem




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-07 00:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sjung mitt hjärta, sjung!
2016-11-07

  Stefan Albrektsson
Fint bett i denna haiku! Och en riktigt haiku'ig avslutningsrad!
Ja, människan är tyvärr ofta varg gentemot andra (vilket är en svartmålning av vargen...). Tänk om vi kunde lära oss att ta dig på orden och sjunga i stället (även om sången låter som ylande vargar)!?!
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP