Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTREDNINGEN AV UTREDNINGEN

Utredningen av utredningen är
under utredning om varför det
behövs en utredning på den
utredning som redan innan ut-
retts.

Utredningen har då kommit fram
till att ingen av utredningarna
kom fram till vad det var man ville
utreda vilket utredningen till sist
visade på att inte fanns någonting
att utreda,
och därför måste det utredas varför ?

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-08 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP