Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introvert dröm


Njuter av den mjuka tystnaden,

snöflingorna faller från en kall stjärnhimmel,

medans en kopp te värmer i mina händer,

Jag vilar i tankarna och ler,

för ibland,

älskar jag när de jag känner är upptagna och inte ser.




Fri vers (Fri form) av intheshadows
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-08 23:18



Bookmark and Share


  Stay Golden
lovely ^^
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

intheshadows
intheshadows