Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIBER STUDIOSUS/PAR NOBIS XXVII-XXVIII

XXVII.

Det är väl känt att osäkra pojkar gärna söker sig till
polisyrket, psykiskt infantila till psykiatrin, extrem-
feminister  till socionomer mfl......och i överlag kan
räknas  yrken där de arbetssökande själva skulle be-
höva  praktisk hjälp  där  undertoner  finns av makt-
behov över att de söker  arbete  med  utsatta männi-
skor, vilka ofta avslöjas  genom  vanvård, tjänstefel
mm.

XXVIII.

Detta bör grundligt utredas i hur olämpliga personer
marknadsanpassas på arbetsmarknaden där samhäll-
et får de monster det förtjänar.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-09 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP