Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RETORISK ARGUMENTATION

Den räddhågset stressade,
vars undermåligt grundade
argumentation redan i första
meningen,
havererade likt en läcka i ett
kärnkraftverk,
medförde långtgående
konsekvenser vilka ledde till
att polemikernas antinomi
som saknade den adekvata
interpretationens explicitet,
ägnade resten av livet till
pragmatiska eufismer,
eftersom ordens betydelser
inte motsvarade hans avsikter
i första meningen.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-10 02:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Du borde smiska
Kanslisvensk byråkrater
Med din intelligenta
" Verbaliserade Ordsvada"
:)
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP