Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRÅKAN

kråkan får kämpa

hela dagen

för att få någonting

i magen

jag slipper denna

hårda strävan

när jag får lust att

fylla krävan

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/11 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2016-11-10 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP