Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ LIV OCH DÖD

Livet är det fängelse som endast döden befriar ifrån,
dödsdömda  livstidsfångar,  oavsett  brott,  skyldiga
som oskyldiga.

Vissa räds befrielsen medan de som hela  livet  levat
med att odla lögner och mörka sitt samvete  välkom-
nar den att befria dem från sina tunga bördor, förut-
satt det finns ett uns samvetsbörd och känsloförnim-
melse kvar i sådana medvetanden.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-10 22:56



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Under förutsättning att man får bädda själv.
2016-11-11

  Peter Stjerngrim VIP
Vet inte om det är en tröst
men
Livet är en sexuellt överförbar sjukdom med garanterad 100 procentig dödlig utgång ...
Min slutsats av detta faktum är
att livet ej vare sig är eller blir bättre än det innehåll vi själva fyller det med ...

2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP