Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


ETT VAL FÖR EVIGHETEN

ingen återvändo

när jag väl valt sida

nu är järnet varmt

så därför vill jag smida

ingen återvändo

hemlandssånger ljuder

evig frid och glädje

Herren Jesus bjuder

 

 

ingen väg tillbaka

till den öde slätten

där finns bara ekon

av den fallne jätten

hans som stupade

med en sten i pannan

ingen återvändo

nu är jag en annan

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/11 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2016-11-11 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Striden är din och kampen kämpe!
2016-11-12

    ej medlem längre
Nej, aldrig ångra det bästa val man gjort...någonsin...det finns glädje bortom graven...
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP