Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trump o Obama within

Limboad mellan stressig
otålighet
och
lättjefullt Kronblomeri
Av och på, ägare och ägd
Ansvarig å offer
Tillvaron utslagen och inslagen
Kemiskt intagen, kärleksfullt betagen
-Livet en serotonisymfoni i bipolär molldur
Eller hur?




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-12 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP