Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljuv sommardag

En ljuv sommardag

Såg jag en äldre man och kvinna
Som jag gissar är en mor och far

Sittande på en bänk under ett träd
Ovanför glittrade löv här och där

En kärlek så gammal och djup
Som varar livet ut

Speglade sig i stilla vatten framför dom
Som ett eko från en fjärran sång

En ljuv sommardag
Såg jag ett äldre förälskat par

Som jag en dag hoppas
Kan vara du och jag.




Fri vers (Fri form) av LiveLoveLaugh
Läst 59 gånger
Publicerad 2016-11-12 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiveLoveLaugh

Senast publicerade
En ljuv sommardag
Min vän
* Se alla