Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIBER STUDIOSUS/PAR NOBIS XLI-

XLI.

Det är  fullt  möjligt  omprogrammera  hjärnan om den
tillräckligt ofta ansätts och bearbetas av en och samma
ambitiösa  inriktning  på  hur  någonting   förhåller  sig,
oavsett motsatser vilka passeras obemärkta,detta kan
benämnas hjärntvätt,där en eller flera individers tanke-
aktivitet kontrollstyrs likt en förprogrammerad  dator.

XLII.

Vad dessa hjärntvättade som  tagit  tentamen i indoktri-
neringsfakulteten inte har en susning om,är att de blivit
lurade på sina chanser utvecklas till individuella person-
ligheter, och  istället invaggats i en social kontroll i gem-
enskapens  fängelse, där  de  förvandlats till streckkods-
människor.
-

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-12 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP