Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjäl dina ord

Han säger
varje natt med dig är en natt som
inte är en natt
Inte med dig

Vår kärlek byggs i ett annat
tempo
För så är det
bestämt

Hon säger
varje natt med dig är en natt som
ger mig mod
Alltid med dig

Vår kärlek vyggs i ett annat
tempo
För att bli för evigt
beständig


Till min W




Fri vers av CLang
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-13 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CLang
CLang