Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst får aldrig känna censur

Nåt är fel
När jag känner censuren
Inom mig

Konst får aldrig känna censur
Konstnären ska aldrig be om ursäkt
Förklara sig

Jag behöver förlösas
I främmande land
Låta blommorna
Explodera

Exploatera mig
Naken
Visa vår likhet
Sårbarhet
Genom stjärnklara nätter




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-13 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP