Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIBER STUDIOSUS/PAR NOBIS LIII-

LIII.

Projicerande misstänkliggörare tar lika lite ansvar för
andras avföring som för deras egna förlustelsers efter-
stank.

LIV.

Sopberget och notan läggs därmed alltid på någon ann-
ans  bord, samtidigt  som ingen är skyldig till det redan
uppenbarade.

LV.

När  det  däremot  kan  hägras  fördelar, flockas de likt
schakaler,gamar, kondorer och hyenor kring favörers
bord  medan  världen  håller  på  att  upplösas i sitt eget
träck.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-14 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP