Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Come on, sister! - 2003/04

Come on, sister!
Miss Wet T-Shirt-sister
Miss Universum-sister
Ja alla systrar på Moder Jord

Come on, sister!
Låt mig slicka upp alla
tidningsrubriker
du kastar under mina fötter

Come on, sister!
Låt mig gapa i förvåning
åt dina triviala ord om
vikttabeller
och bröstförstoring

Hey, babe!
Låt mig smekas och
förföras
av ditt bländade leende
i senaste nöjessvepet

Hey, babe!
Så jag blir som du
för det är väl det du vill, va?
att jag skall bli som du???
okej då…
You and Me, together, sister!
Big Meat på köttmarknaden, sister!
Läppstift och kajal, sister!
STORA PATTAR, sister!

Come on, girl!!
För du och jag
är ju ett – inte sant?

kristi kropp för dig utgjuten, sister!
kristi blod för dig utgjutet, sister!
Ave Maria, syster




Bunden vers av vakendrömmar
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-14 23:45



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Snyggt, vasst och rasande tempo. Gillas.
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

vakendrömmar
vakendrömmar