Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALSKA BLOMMOR

För att söka  identifiera och urskilja  en  plastblomma
ifrån en äkta som vid en ytlig betraktelse ser identiskt
lika ut, igenkänner man på att den  falska  saknar doft.

Det är i jämförelse i betraktelsen  av det  normala och
onormalas  normalitetsbegrepp  vilka  som  begränsas
inom  det  naturliga  och  onaturliga  där  det  naturliga
lever medan det onaturliga är dött.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-15 15:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den psykopatiske varulven
som lever på andras blodsdoft!
Insiktsfullt Skriftat!

2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP