Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polisen vädjar till allmänheten

Vi har regler, vi har normer
som ska följas på nåt vis
och bland fina uniformer
finns en särskild sorts polis

I det nya digitala
dör vårt vackra svenska språk
orden är katastrofala
det blir bokstavligen bråk

Det är viktigt med bokstäver
det är kommunikation
det är så lite vi kräver
just för er information

Det finns många frågetecken
det är lätt att man blir kall
för den stora, stora skräcken
är vårt språkliga förfall

Det gör väldigt ont i kroppen
när ni styckar våra ord
skriv ihop så blir det toppen
inga fler skriftliga mord




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-16 03:48



Bookmark and Share


  ULJO
Bra skrivet om ordningsmakten. Fina rim dessutom.
2016-11-18

  Maria Sundelin VIP
Så klockrent
2016-11-17

  genni VIP
Bra!
2016-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Vi behöver ordpoliser som hjälper till att bevara språket!
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP