Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det snöar.

Under gatlyktan
ett regn av snö.
Från morgon till kväll
nu trär naturen på vinterkostymen!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 847 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-17 17:51



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
"Ett regn av snö" låter vackert.
Här regnar det regn och det blir
grått och trist. Din dikt är vacker.
2016-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en vacker bild med dina ord!
2016-11-18

  Anya VIP
...ett regn av snö... vilken bra metafor!
2016-11-18

  ULJO
Vacker vintervy
2016-11-17

    Dan Myrbeck
Ja, bra uttryckt.

Kung Bore
önskar det alltid
vinter vore.

2016-11-17

    ej medlem längre
En vacker ögonblicksbild.
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP