Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen teknik hjälper

Jag undrar hur du mår och var du bor nu
Eniro kunde inte hjälpa till
jag skulle vilja be dig om adressen
men vi kan inte träffas fast jag vill

Jag undrar vad du tycker om att göra
jag skulle fråga dig på telefon
nu vet jag att du inte kommer svara
för du har flyttat för långt härifrån

Jag undrar om du hade känt igen mig
igår så fick jag syn på nånting stort
för första gången såg jag dig som vuxen
din bror hade lagt upp ett gammalt kort

Jag undrar om vi hade varit vänner
jag minns när vi var nio-tio år
men jag kan inte adda dig på Facebook
du åkte ju dit nätet inte når

Jag undrar vad du skulle säga till mig
nu kan du inte ens skriva en lapp
jag vill ju kunna känna dig med handen
kan ingen bara uppfinna en app?

Jag undrar över den nya tekniken
jag hoppas att vi når varann en dag
jag drömmer om att vi ska kunna prata
min länk till andra sidan är för svag




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-18 03:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad!
2016-11-18

  Maria Sundelin VIP
Precis så är det.
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP