Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN OTROLIGA SANNINGENS KODEX

Sanningen om sanningen,

är nog så otrolig att den

inte kan vara sann och 

Sanningen om lögnen är

Så lögnaktig att den kan 

nog inte vara sann den heller.

 




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-19 15:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sanningen sitter i betraktarens
Öga och ser på!
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP