Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom dör aldrig

Lever
lever inte,
finns bara,
Tills gravstenen flyttas


Du lägger blommor på graven,
De dör aldrig,
Blir bara inte,
Vad de var,


Du minns dem,
Som dem var,
Tills sinnet inte är,
Vad det var




Fri vers (Fri form) av styff_
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-19 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_