Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillastående bil

Åh, du billiga rostplåt.
Du stöldbegärliga transportalternativ.
Må din tank vara full
och batteriet laddat.
Och, om inte;
må den lokala macken
ha Kassa som alternativ.

Du trogne vän.
Du bär mig genom detta avlånga land
i vind och skur.

Min enda bön:
Krisa inte ihop när grisen kommer efter oss.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Stupidmonkey
Läst 267 gånger
Publicerad 2016-11-20 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stupidmonkey
Stupidmonkey