Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAKERNAS TILLSTÅND

Det goda är en komedi,och det onda ett drama.

Alla är kränkta av livet och döden.

Kärlek och hat är orättvist fördelade.

Lögn blir sanning och sanning lögn.

Alltid är vädret för kallt eller för varmt.

Salt och socker förväxlas oavbrutet.

Gud är döv,blind och stum.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-22 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP