Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: MICKE ROSQVIST


KLICK

icke önskvärd

utestängd

men lycklig likafullt

det finns en begränsad mängd

i er lilla kult

kreti/pleti göre sig

icke alls besvär

jag har gjort mitt val som

är att vara den jag är

 

 

jag vill inte fastna i

tillgjordhet och plast

anpassa mig till den norm

ni har slagit fast

trippa runt och mingla med

era cocktailglas

ni som menar ni vet hur

slipstenen ska dras

 

blytungt eko studsar hårt

ifrån vägg till vägg

här finns skärpan som ni skyr

här finns knivens egg

uppkäftiga yttringar

som ni fnyser åt

vi är andra flyktingar

i en annan båt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/11 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2016-11-22 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns inget att sakna! Bättre i frihet utanför!
2016-11-22

  objekt3
Att vända ryggen till är i vissa fall en ypperlig protestaktion !
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP