Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka!

Mojmoj omma art..
dina ord smälter hjärtat.
Sagda av din smultronmun
i telefonen!
Bubbelskatt
luftpussar!
Mormor kommer snart
-javisst.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 712 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-22 18:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Såå gott...måste kännas underbart...
2016-11-27

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande, fint!
2016-11-23

  ULJO
Så kärleksfullt och varmt uttryckt
2016-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek, värme och gemenskap.
Underbart!
2016-11-22

    ej medlem längre
Den lyckan kan ingen ta ifrån dig!
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP