Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till analytisk reaktion på vad som nyligen avslöjats i Norge


TIDENS RYNKOR AVSLÖJAR DEN FÖRGÄNGLIGA KROPPENS .......

Där det finns en helt naturlig förklaring på ett problem
vars onaturliga verkan grundas just på dess orsak och
de som mest kan blottlägga dess orsak till varför pedo-
filismen i världen tycks öka främst bland högutbildade
som läkare, lärare, teologer, psykologer,  socionomer,
kommunaltjänstemän,  politiker, poliser mfl  men som
tiger likt muren  i  Israel, genererar endast  i  att  tidens
rynkor  avslöjar  den  förgängliga  kroppens  förbjudna
attraktion, dvs  att naturen själv är  en  obotlig  pedofil
som avslöjar sig genom sitt eget betraktelsesätt i tidens
spegel,medan mascaran stelnar  i  kvinnornas  ansikten
och deras män lämnar dom för älskarinnor  som  skulle
kunna vara deras döttrar.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-23 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP