Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikter


Kärlek

Kärlek är hat,
Hat är kärlek,
Man kan älska en person så mycket att man hatar den personen






Du kom som en vind,
Du föll i min famn,
Vi fann kärleken till varan




Fri vers av Sara Pettersson
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-05-15 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Pettersson