Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språnget

Små små vingar flaxar vid knipungens modiga språng
Snart hörs en duns och små fötter rusar
mot sjöns blanka trygghet
Här samlar mamman sin skock till skydd
Hon skyddar mot allt och alla

Kvar under tallen hörs svaga pip som drunknar i måsarnas skrik
Snart är det misslyckade språnget glömt och skogen står åter i tystnad




Fri vers av Skeppsjohan
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-12 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skeppsjohan