Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främjas kultur på främmande vis.

 

Denna video har en gång tagits bort av YOUTUBE! Skynda dig att titta på! Enda film

 https://www.youtube.com/watch?v=qCjiSm-ywuM

 

 

 

Himlen som skickade till oss ett tecken.

 

Orden utan läsarens ögon,

 

Bland av blodtörstiga idéer.

 

Jag kan greppa från azurens kvällar.

 

Täckt med en baldakin blå.

 

Män är fredsmäklare, inte riots

 

Ren extas i tid utvecklas.

 

 

 

 

Morgon glada blev det morgonens missfall,

 

Ny nation, begravd i den gyllene åldern,

 

 

Ignorerad himlen som skickade oss ett tecken

 

Hamstra Lejonen av himlen draken av någon.

 

 

Ozon dör och jag hoppas fortfarande,

 

Kommer att smaka svenska jordgubbar

Härstamning, söta och goda till sommaren.

Under midsommarstång.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-23 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP