Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igen..

 

 

min skugga

 

utan innebörd

 

vandrar runt i hjärtat

andas, söker

tankar under sommarmoln

 

där dofterna passerat

och tiden varat

 

*




Fri vers av in effigie VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-24 09:25



Bookmark and Share


  Minkki VIP
igen matchar Du text och musik perfekt
2016-11-28

  Luciana Pascual
Så fin! ...min skugga utan innebörd ....
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP