Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skimrande

 

 

intryck i skyn av

vårens vindar förlösande

sträckt utbredande

 

som vore väntan

över oss ett enda ljus

inifrån tillsammans

 

mötande

vackert

nytt




Fri vers av in effigie VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-06 09:38



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
"Så skimrande var aldrig havet,
som när......

(Taube)
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP