Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PUNKPANTER DÅ

du var en punkpanter då

en katt bland hermelinerna

insvept i denna mystik

blev du gruset i maskinerna

du var en punkpanter då

med ögon känsliga för midnattsblått

och med neon i ditt blod

skar som en kniv genom allt luddigt grått

 

 

din doft, som inne på cloz

med JJ:s bas i pulsens slag

du var en punkpanter då

som bara stannat till ett tag

så som jag målar dig nu

är du en saga som jag skrev

det blir en flyktig visit

ett rimmat men fingerat brev

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/11 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2016-11-24 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP