Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLA VANDRAR MOT SIN FRAMTID

alla går mot sin framtid

vare sig man vill eller ej

vissa går mot ett kanske

andra mot ett ja eller nej

någon satsar på aktier

andra har inte drömmarna kvar

fridens man har en framtid

och ett hjärta som ropar ett svar

 

 

jag har alls inga planer

jag har inte satt upp några mål

ske Din vilja, min Fader

korset är inte blott en symbol

här är jag, jag är nollställd

och en nolla kan alltid bli fylld

när jag har blivit modfälld

har min molnkant strax blivit förgylld

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/11 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2016-11-24 14:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är inte optimist.
2016-11-27

    ej medlem längre
Bra skrivet!! Optimistiskt!
2016-11-26

  objekt3
"fånga framtiden"
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP