Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE PSYKOLOGISKA PROJICERINGARNA AKT ( I )

Goda! goda ! allt väl ? så bra så då går vi genast in på ämnet i den här kursen som analyserar detta meningslösa av att "tycka synd om någon"

Den psykologiska projiceringstaktiken av att tycka "synd" om andra kan även motsatt innebära att man förnedrar,förödmjukar,förminskar och till o med ofredar,likaväl som dn empatiska viljan söka förstå,men där det i många fall visar sig inte vara ett dugg synd om en person,utan man är helt enkelt avundsjuk och söka därav försöka förminska och dra ner personen till sin egen nivå,som ju är den det verkligen är synd om i all sin beklagansvärda belägenhet.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-24 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP