Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNPERSPEKTIVT

Att skriva "för" och  "om" barn  på ett begripligt
och lättfattligt språk, kräva sin författares både
"grova" och "finstilta" motorik,likaväl som kon-
sten att söka vara både far och mor samtidigt.
                                                       -


 




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-26 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP