Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRE KARAKTÄRER

Det finns många hårdingar som fixar att leva
utan kärlek,ömhet och förståelse,
men säkerligen fler som inte gör det och går
under.

Så finns det dom som lever i livslögnen av att
vara goda människor fulla av kärlek och empati,
enkom på grund av sin förmögenhet,materiella
standard och status i samhällshierarkin,
de är sådana som tror att man kan köpa kärleken.

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-26 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP