Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

URSKULDANDE SKULDBÖRDA

Ett urskuldande på bekostnad
av något annat,förändrar inte
den ordinarie skuldbördan,
snarare förräntar den sig
tills den är kvitterad.

Det går inte kvitta en sorts skuld
mot en annan,som varje skuld
äger sitt egenvärde och endast
kan vedergällas genom sin egen
natur.
*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-30 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP