Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KABLARNA BRINNER

kablarna brinner

av det som är förbi

kablarna brinner

av skär idioti

tiden försvinner

som tider som försvann

gnistrande tier

då kablar alltid brann

 

 

tar inte ansvar

för hopens reaktion

tar ingen hänsyn

och tar inte reson

elden från höjden

ska bränna alla vrak

den brände broar

till träsk och till kloak

 

 

vi sitter inne

med all information

kunskap i massor

om rytm & takt & ton

vad ska jag fira?

jag firar ingen bock

jo, att den brann!

det var chock around the clock!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2016-12-03 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Bra skrivet Larz och rimmat!
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP