Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMSIDER II

tack min Gud

för alla som sådde

tack min Far

att kärleken nådde

fram till sist

tack för de

som vågade tala

till en landets

värsta, totala

ateist

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/12 2016

 

2 Korintierbrevet 5:17




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2016-12-03 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var stort! Och du behöver aldrig ångra det!
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP