Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLTID VIDARE PÅ VÄG

augusti kom

med tuaregernas musik

och minnen av gryende hopp

i vårdagjämning

och snart förvandlas

furuvik till vintervik

mitt vårvik sveps in

i förtätad vinterstämning

augusti ler

en smula vemodigt men sött

som barndomens plommon

är kyssen vinden sänder

grönt ska dö bort

blossa upp i gult och rött

snart faller det fallfrukt

i förut tomma händer

augustis ton

är denna brytningstidens sång

ett varsel om flyttfågelsträck

mot söderns stränder

för sommaren är intensiv

men aldrig lång

nu tar vi ett vinterhalvår

en dag i sänder

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     30/8 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2016-12-03 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Säkrast så att ta en dag i sänder
2016-12-03

  objekt3
Rar
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP