Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runda gubbar

Det finns gubbar som är runda
och osunda
och politiker därtill
deras huvuden står still
alltså gör de som de vill
det finns gubbar som är skumma
bara dumma
för de tänker ingenting
där de dansar i en egoistisk ring

Det finns gubbar som är glada
men tar skada
av att använda sin trut
för när orden kommer ut
ja då tar de aldrig slut
det finns gubbar som vill prata
stå och tjata
bara låta munnen gå
så till slut är det ju ingen som hör på

Det finns gubbar som är försvårar
typ som dårar
för en enskild individ
de tar upp all hennes tid
när hon söker efter frid
det finns gubbar som är skurkar
fräcka lurkar
som har lagen svart på vitt
ändå snor de av det mesta som är ditt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-03 22:38



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Sant så sant
Kramar
2016-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Sitter som en smäck!
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP