Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott en dag?

Blott en dag
ett ögonblick i sänder
stackars den som alltid tänker så
inget vilar i Gud faders händer
klart att du som vuxen ängslas då

En dag stannar ju din faders hjärta
du hör aldrig mer hans trygga röst
du försvinner i ekande smärta
du har barnets tårar i ditt bröst

Du ska inte vara så upptagen
du har mindre tid än vad tror
och en dag när du känner dig slagen
kommer du att längta efter mor

Hon är kvar hos dig när hon är borta
du har allt som hon låtit dig få
men när långa stunder blivit korta
är det synd att låta tiden gå

Du har rätt att tro på högre makter
du har rätt att tro på vad du vill
alla har vi våra egna takter
men vi lever inte en gång till

När du kom så var det kanske natta
kanske brinner dagen när du går
men det där, det går inte att fatta
för en levande är döden svår




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-04 03:04



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Hands on.
2016-12-17

  Maria Sundelin VIP
Så är det.
Vi får vara rädda om varandra. Även om jag inte är rädd för döden
2016-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP