Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korsar fingrarna bakom ryggen


Sista för ikväll sanningsenlig bagatell 287

 

 

Föredrar en vit

lögn framför en sanning som

sårar till tårar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-05 23:00



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Hellre en ärlig fiende än en oärlig vän.
2016-12-07

  Janina Kaminska
Underbara ord. Du fångar min känsla.
2016-12-07

  Evelyn Falk Möller VIP
(((<3 )))

2016-12-06

    ej medlem längre
Kramar ibland känns det så
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP