Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLEKA BLÅ M M


spröda toner
krispigt väder
sparsmakat
minimalism
spruckna röster
krackelerat
allt annat än
asketism
mjukt men kantigt
hest men glasklart
barskrapad
surrealism
stora gåvor
missar målet
bortkastat
i eskapism


LARZ GUSTAFSSON 6/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2016-12-06 13:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet LarZ!
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP