Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOTTENGLÄDJEN

välsignad bottenglädje

en grund att landa på

när stormen har bedarrat

när världen tiger grå

en klippa och ett centrum

som varar livet ut

som bär till evigheten

som aldrig ska ta slut

 

 

den genomströmmar var dag

en mäktig underström

jag suggererar inte

och den är ingen dröm

för hetsporrar och lugna

som tror på Jesu namn

det finns en bottenglädje

fast mark och hamn och famn

 

 

LARZ GUSTAFSSON 7/12 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2016-12-07 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text och bild!
2016-12-07

    ej medlem längre
Så sant! Fin dikt!
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP