Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjulen på bussen


När man åker färdtjänst

Hjulen på bussen de går segt, segt , segt
segt, segt , segt
segt, segt, segt
hjulen på bussen de går segt, segt, segt
när man åker färdtjänst

Alltid i bussen ska det samåkas
samåkas, samåkas
alltid i bussen ska det samåkas
när man åker färdtjänst

Därför är bussen alltid jättesen
jättesen, jättesen
därför är bussen alltid jättesen
när man åker färdtjänst

Kunderna i bussen säger suck, suck, suck
suck, suck, suck
suck, suck, suck
kunderna i bussen säger suck, suck, suck
när man åker färdtjänst

Han som kör bussen är så stressad jämt
stressad jämt , stressad jämt
han som kör bussen är så stressad jämt
när man åker färdtjänst

Resan med bussen den blir äckligt dyr
äckligt dyr, äckligt dyr
resan med bussen den blir äckligt dyr
när man åker färdtjänst




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-09 00:32



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Hihi tryck upå o sprid till allmänheten ;-)
2016-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text, precis så är det!
2016-12-09

  Maria Sundelin VIP
Klockrent
Kan vara material till nästa år.
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP